Tréning preventistov so zameraním na ochranu detí pred násilím (UPSVaR, Považská Bystrica)

21.01.2019 20:15

Spätná väzba

Pani Dušanka, vzhľadom k môjmu veku som si myslela, že už nič iné nemôžem nové získať? Ale vďaka Vám budem sledovať okolie (hlavne to školské, ale aj súkromné ??) s novými poznatkami. Na stretnutie s Vami budem spomínať. Ďakujem Vám a želám všetko dobré vo Vašej práci aj v živote. S úctou Chovancová PXA
 
* Pani Dušana, Ďakujem za podnetný čas. Pre mňa obohacujúci priestor s množstvom stimulov. Oceňujem aktivity, neustály pohyb a dynamiku. Veľká inšpirácia pre mňa, vidieť, ako sa dajú ľahsko, sviežo a moderne aplikovať moderné aspekty doby pri práci s deťmi (gifká – skvelý elegantný nápad). Ako začínajúca psychologička sa stretávam s malým množstvom vhodných metód a nerešpektovaním kolegov. Ste mi inšpiráciou, ako to zmeniť. Ďakujem za Vašu prácu, nech sa Vám darí. Bernardeta 
 
* Ďakujem, už dávno som nebola na vzdelávaní, kde to malo hlavu a pätu. Pochopila som, že veľa vecí, ktoré robím, riešim veľakrát intuitívne a so srdcom sú správne. Ďakujem za sebareflexiu. Zasa niečo nové vyskúšam. Monika.
 
* Som veľmi spokojná. Konečne školenie z ktorého si odnesiem veľa. Hlavne sa zastaviť a zamyslieť nad tým, že každé konanie má nejaký dôvod, že na všetko existujú rôzne uhly pohľadu. A že nie je všetko také, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Ešte budem nad tým všetkým dlho rozmýšľať. Ďakujem. 
 
* Ďakujem veľmi pekne. Páčilo sa mi obidva dni. Veľa mi to dalo pri nazeraní na veci „okolo“ mňa. Páčilo by sa mi, keby niečo také absolvovali všetky moje kolegyne. Takéto vzdelávanie by malo byť povinné pre pedagógov, ale aj pre deti. Ďakujem ??
 
* Veľmi zaujímavé, poučné, podnetné. Som veľmi spokojná. 
 
* Školenie sa mi veľmi páčilo. Odporučila by som takéto aktivity aplikovať  do škôl, aby aj žiaci začali vnímať niektoré situácie z viacerých uhlov pohľadu. Výborné postrehy z filmov. Prijala by som ešte konkrétne riešenia prípadov zo školských lavíc.
 
* Chcem veľmi pekne poďakovať za veľmi príjemné, podnetné dva dni, ktorá ma obohatili o veľa nových skúseností, nové informácie, možno aj potvrdenie možností, informácií, kde som nemala istotu. Cez aktivity, ktoré sme prešli až po úžasnú skupinu všetkých odborníkov. Veľa úspechov. Ďakujem. 
 
* Ani neviem, ako začať, bolo to úžasné a veľmi poučné. Znovu dnes, keď sme išli na obed, som povedala, zhodnotila, ako veľmi ma teší, baví práca v škole, s deťmi, ako veľmi som motivovaná po takýchto stretnutiach a aké sú inšpirujúce. Veľmi som bola vďačná za Vaše povzbudivé slová, motiváciu a optimizmus, s ktorými pochádzate. Ďakujeme, bolo to úžasné ??. D. Inakynová, školský psychológ
 
* Zažila som 2 krásne dni s milými ľuďmi a načerpala som nové inšpirácie pre moju prácu a hlavne cítila som sa výborne. Veľké ďakujem. 
 
* Bolo to pre mňa obohacujúce. Zo stretnutia som si zobrala, že sa treba pozerať na problém z viacerých uhlov pohľadu. Zistila som nové kontakty a určite sa rada pridám do skupiny na fb. Zaujala ma aj kniha, ktorú ste nám priniesli. Ďakujem a teším sa na ďalšie stretnutie. Prajem vám veľa pracovných a osobných úspechov.
* So vzdelávaním som veľmi spokojná. Pomohlo mi zamyslieť sa nad rôznymi otázkami, ktoré riešim v práci aj v súkromnom živote. Som veľmi rada, že som tu mohla byť, spoznať nových ľudí. Prinieslo mi to aj veľa nových možností práce so žiakmi, ktoré môžem realizovať v škole. Ďakujem Vám za tieto 2 dni, ktoré som tu mala možnosť stráviť. 
 
* Boli to veľmi kvalitne strávené dva dni. Ďakujem za množstvo podnetov a aktivít použiteľných v praxi a tiež zrozumiteľné vysvetlenie teórie. Cítila som sa tu veľmi príjemne, bolo veselo. Je skvelé, že sa môžeme ako odborníci stretnúť, vymeniť si skúsenosti z praxe a kontakty, viac sa spoznať. 
 
* Určite jedno z najzaujímavejších zážitkových stretnutí. Ocenila som hlavne konkrétne aktivity použiteľné v praxi s deťmi. Zaujímala by ma aj štruktúra sedení s deťmi, aké aktivity...Možno do budúcna ešte nejaké pokračovanie by určite potešilo ??. Ďakujem za znovu dobitie bateriek. G. 

Pani Dušanka, vzhľadom k môjmu veku som si myslela, že už nič iné nemôžem nové získať. Ale vďaka Vám budem sledovať okolie s novými poznatkami. Na stretnutie s Vami budem spomínať. Ďakujem Vám a želám všetko dobré vo Vašej práci aj v živote. 

 

Pani Dušana, ďakujem za podnetný čas. Pre mňa obohacujúci priestor s množstvom stimulov. Oceňujem aktivity, neustály pohyb a dynamiku. Veľká inšpirácia pre mňa, vidieť, ako sa dajú ľahko, sviežo a moderne aplikovať moderné aspekty doby pri práci s deťmi (gifká – skvelý elegantný nápad). Ako začínajúca psychologička sa stretávam s malým množstvom vhodných metód a nerešpektovaním kolegov. Ste mi inšpiráciou, ako to zmeniť. Ďakujem za Vašu prácu, nech sa Vám darí. 

 

Ďakujem, už dávno som nebola na vzdelávaní, kde to malo hlavu a pätu. Pochopila som, že veľa vecí, ktoré robím a ktoré riešim veľakrát intuitívne a so srdcom, sú správne. Ďakujem za sebareflexiu. Zasa niečo nové vyskúšam. 

 

Som veľmi spokojná. Konečne školenie z ktorého si odnesiem veľa. Hlavne sa zastaviť a zamyslieť nad tým, že každé konanie má nejaký dôvod, že na všetko existujú rôzne uhly pohľadu. A že nie je všetko také, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Ešte budem nad tým všetkým dlho rozmýšľať. Ďakujem. 

 

Ďakujem veľmi pekne. Páčilo sa mi obidva dni. Veľa mi to dalo pri nazeraní na veci „okolo“ mňa. Páčilo by sa mi, keby niečo také absolvovali všetky moje kolegyne. Takéto vzdelávanie by malo byť povinné pre pedagógov, ale aj pre deti. Ďakujem

 

Veľmi zaujímavé, poučné, podnetné. Som veľmi spokojná. 

 

Školenie sa mi veľmi páčilo. Odporučila by som takéto aktivity aplikovať  do škôl, aby aj žiaci začali vnímať niektoré situácie z viacerých uhlov pohľadu. Výborné postrehy z filmov. Prijala by som ešte konkrétne riešenia prípadov zo školských lavíc.

 

Chcem veľmi pekne poďakovať za veľmi príjemné, podnetné dva dni, ktorá ma obohatili o veľa nových skúseností, nové informácie, možno aj potvrdenie možností, informácií, kde som nemala istotu. Cez aktivity, ktoré sme prešli až po úžasnú skupinu všetkých odborníkov. Veľa úspechov. Ďakujem. 

 

Ani neviem, ako začať, bolo to úžasné a veľmi poučné. Znovu dnes, keď sme išli na obed, som povedala, zhodnotila, ako veľmi ma teší, baví práca v škole, s deťmi, ako veľmi som motivovaná po takýchto stretnutiach a aké sú inšpirujúce. Veľmi som bola vďačná za Vaše povzbudivé slová, motiváciu a optimizmus, s ktorými pochádzate. Ďakujeme, bolo to úžasné . 

 

Zažila som 2 krásne dni s milými ľuďmi a načerpala som nové inšpirácie pre moju prácu a hlavne cítila som sa výborne. Veľké ďakujem. 

 

Bolo to pre mňa obohacujúce. Zo stretnutia som si zobrala, že sa treba pozerať na problém z viacerých uhlov pohľadu. Zistila som nové kontakty a určite sa rada pridám do skupiny na fb. Zaujala ma aj kniha, ktorú ste nám priniesli. Ďakujem a teším sa na ďalšie stretnutie. Prajem vám veľa pracovných a osobných úspechov.

 

So vzdelávaním som veľmi spokojná. Pomohlo mi zamyslieť sa nad rôznymi otázkami, ktoré riešim v práci aj v súkromnom živote. Som veľmi rada, že som tu mohla byť, spoznať nových ľudí. Prinieslo mi to aj veľa nových možností práce so žiakmi, ktoré môžem realizovať v škole. Ďakujem Vám za tieto 2 dni, ktoré som tu mala možnosť stráviť. 

 

Boli to veľmi kvalitne strávené dva dni. Ďakujem za množstvo podnetov a aktivít použiteľných v praxi a tiež zrozumiteľné vysvetlenie teórie. Cítila som sa tu veľmi príjemne, bolo veselo. Je skvelé, že sa môžeme ako odborníci stretnúť, vymeniť si skúsenosti z praxe a kontakty, viac sa spoznať. 

 

Určite jedno z najzaujímavejších zážitkových stretnutí. Ocenila som hlavne konkrétne aktivity použiteľné v praxi s deťmi. Zaujímala by ma aj štruktúra sedení s deťmi, aké aktivity...Možno do budúcna ešte nejaké pokračovanie by určite potešilo. Ďakujem za znovu dobitie bateriek. 



Viac tu: https://www.skolska-mediacia.sk/news/trening-preventistov-so-zameranim-na-ochranu-deti-pred-nasilim-upsvar-povazska-bystrica/

Späť